Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

help needed

Παιδιά, γράψτε στα blogs σας, σας παρακαλώ. Έστω και βλακείες όπως θα γράψω εγώ τώρα. Ξηρασία, δεν υπάρχει τίποτα να διαβάσουμε. Κρίμα είναι..

Θέλω βοήθεια με κάποια πραγματάκια.




1. Θέλω να πάω στον Μαραβέγια. ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ. Τις προηγούμενες 3 φορές που ήρθε είχα deadline/ ήμουν εκτός πόλης/ είχα υποχρέωση που δεν μπορούσα να αγνοήσω. Αυτή την φορά τα κανόνισε να έρθει το Σ/Κ των καρναβαλιών :/ Δεν βρίσκω παρέα να πάω, έχουν κανονίσει όλοι για καρναβαλίστικα πάρτυ! Είναι το Σάββατο 21/2 στη Λεμεσό, στη Ravens. Ποιος μπορεί να πάει;

2. Θέλω να βρω κάποιον που να κόβει γυαλιά. Μου είπαν για κάποιον δίπλα από τον Ζορμπά Πέτρου και Παύλου, αλλά όσες φορές πέρασα δεν τον είδα. Επίσης, δουλεύει μόνο Δευτέρα - Παρασκευή 8-5. Συγνώμη αλλά ο εργαζόμενος λαός δυσκολεύεται εκείνες τις ώρες. Καμιά άλλη λύση;

3. Θέλω να κάνω το μεγάλο μπάνιο του σπιτιού λίγο πιο spa κατάσταση. Θέλω να βρω άσπρες πέτρες... Σε ποια παραλία να πάω; (Μόνο άσπρες θέλω, μην με στείλετε σε καμιά που οι άσπρες θα είναι 1/100 από τις άλλες).

4. Το μπάνιο έχει μέσα έναν μπιντέ. Έναν ΜΠΙΝΤΕ. Έλεος. Μισώ αυτό το πράγμα - την ιδέα και τη χρήση του. Έχουμε το μπάνιο για να καθαρίζουμε όλα τα μέρη του σώματος μας. Τέλοσπάντων, επειδή το σπίτι δεν είναι δικό μου για να τον βγάλω, σκέφτηκα να τον διακοσμήσω. Θα βάλω και εκεί (κάποιες από) τις άσπρες πέτρες που λέγαμε, και κεριά. Καμιά ιδέα πώς να κρύψω την βρυσούλα; Σκέφτηκα να της περάσω ένα λουλούδι στο χερούλι, αλλά θα φαίνεται γελοία. Κάτι πιο ευφάνταστο;

5. Θέλω κουρτίνα του μπάνιου άσπρη ή μπεζ. Μην γελάς, όλοι νομίζουν ότι οι κουρτίνες του μπάνιου πρέπει να είναι πάντα μπλε ή γαλάζιες ή πράσινες. Με δελφινάκια ή καραβάκια ή άλλες τέτοιες μαλακίες. Αν ξέρεις κάπου που να πουλούν κουρτίνες μπάνιου με το χρώμα που θέλω, πες μου για να πάω.

Και τώρα, μετά από αυτό το εξαιρετικά σημαντικό να γραφτεί post, επιστρέφω με βαριά καρδιά στην εργασία που παραδίδω σε 8 μέρες και σχεδόν δεν έχω αρχίσει. Ευχήσου μου καλή τύχη.

12 σχόλια:

  1. Άτε κόρη, είσαι και Λεμεσό. Αν ήσουν Λευκωσία να σου πω έλα να πάμε. :/ Αν έχει έτσι τσανς, πε μου.

    Οι μπιντέδες δεν είναι κακό πράμα, εμπρέις δε μπιντέ! Χαχαχα! Σοβαρά τωρά, ίσως να μπορείς να βάλεις κάτι κάπω από τη βρυσούλα να την κρύψεις... Στείλε φωτογραφία στο mail αν δεν βαρκ να δω αν μπορώ να σκεφτώ τίποτε. Τζαι να μεν έβρω καμιά ιδέα, εν χάνεις κάτι. :p

    Κουρτίνα άσπρη έχει στο ΙΚΕΑ (είσαι Λεμεσό, αλλά λέω...) με ένα ελαφρύ πάτερν πάνω από ότι θυμούμαι. Εν λίο κυμματιστό νομίζω. Αλλά εν αποκλείεται να μπορείς να βρεις και σε κανένα σούπερμαρκετ ή μαγαζί με λευκά είδη και τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου παξούδα!

    μπιντέ-ΓΙΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/15 13:56

    Έγραψα σχόλιο αλλά δεν ξέρω που πήγε.

    Για γυαλιά στο Ροβέρτο στο Στρόβολο, κοντά στο κατάστημα Μαύρος που βρίσκεται στη Σταυρού.

    Κολόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Moonnlight, κόρη εν σώννω να έρθω Λευκωσία για έξω.. βασικά να έρτω σώννω. Να οδηγήσω πίσω αποκλείεται! :)

    θα σου στείλω φωτό του μπιντέ!

    Μερσί για την κουρτίνα! Πρέπει επιτέλους να έρθω κάποια μέρα στο ΙΚΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βεατρίκη μου συμφωνώ για το γιαξ. σήμερα στη δουλειά εφκάλλαν με πελλή though που δεν θέλω το μπιντέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κολόνα, κάμνει κάτι έτσι βλακείες ο blogger ώρες ώρες.. Μερσί για τα τιπς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατανοητό, κατανοητό. Τζι εγώ, μόνο με παρέα το κάμνω εν η αλήθεια. Μόνη μου ως τη Λάρνακα το έκαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα παλιά οδηγούσα και νύχτα εκτός πόλης και δεν με ένοιαζε τίποτε! τωρά νυστάζω τόσο πολλά που σίγουρα θα έχουμε ατυχήματα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουρτίνα κοίταξε στο Home Center. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δεν έχεις βρει δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Clueless, η αλήθεια είναι ότι με τούτα ούλλα τα τρεχάματα που έχω τελευταίως δεν πρόλαβα να το ψάξω καλά ακόμα! Θα το διερευνήσω και στο Super Home Center! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή