Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ακολουθεί προσωπική διαφήμιση


Αγαπημένε μου αναγνώστη. Ακολουθεί προσωπική διαφήμιση. Αν θέλεις, συνεχίζεις να διαβάζεις. Αν δεν θέλεις, προχώρα στην επόμενη ανάρτηση. Έχω ωραιότατα κομμάτια για κοπτική – ραπτική και geocaching.

Όπως ξέρεις, σπούδασα Φιλολογία. Με μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία. Και οι τρεις δουλειές που έχω κάνει μέχρι σήμερα είναι άσχετες! Αλλά οι μεγάλες μας αγάπες δεν πεθαίνουν! Έτσι στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι με διάφορα. Εκτός που τα επιμορφωτικά, τους χορούς, τις γυμναστικές, αναλαμβάνω  τα πιο κάτω:

- Μεταφράσεις ακαδημαϊκών άρθρων
- Βοήθεια για ακαδημαϊκές εργασίες/ projects (εκπόνηση ή/ και παρουσίαση)
- Διόρθωση/ επιμέλεια/ δακτυλογράφηση κειμένων
- Βοήθημα σε ακαδημαϊκά μαθήματα γλωσσολογικού και παιδαγωγικού περιεχομένου
- Ελληνικά για ξένους

Δεν θέλω να το παινευτώ, αλλά είμαι καλή! Και με ανταγωνιστικές τιμές. Αν θέλεις να σε βοηθήσω με κάτι, στείλε μου mail στο pax912@gmail.com .

P.S. Μην με ρωτήσεις πότε τα προλαβαίνω όλα. Είμαι μια που τζείνες τες πελλές που θέλουν να βουρούν πάνω  κάτω ούλλη την ώρα. Νομίζω το ότι εν έχω οικογένεια ένεν δικαιολογία γιατί και τότε έτσι θα κάμνω.

P.S.2.  OK, εν νάκκον αντροπή να κάμνω προσωπική διαφήμιση μέσα που το blog. Αλλά δικό μου blog είναι, ότι θέλω γράφω. Επίσης, μισή αντροπή δική μου, μισή του αναγνώστη μου:)

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/11/12 18:14

    Πολύ καλά κάνεις! Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/11/12 18:41

    Κι εγώ με τη σειρά μου να σού ευχηθώ καλή τύχη σε ό,τι κάνεις! Αν κρίνω από τη μέχρι τώρα (μικρή) εμπειρία μου, πολύ σύντομα θα έχεις μπόλικη δουλειά!

    Τα υστερόγραφά σου με κάλυψαν πλήρως! :)

    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. agrino, ευχαριστώ! έχω την πρωινή μου δουλειά, αλλά είναι διαφορετικό να κάνεις μια δουλειά για βιοποριστικούς λόγους περισσότερο από το να κάνεις κάτι που σου αρέσει πάρα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. strovilioti, ευχαριστώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Π. μου, εσύ κρίνεις επειδή με θυμάσαι σαν συμφοιτήτρια! κάποιος που θα διαβάσει το blog δεν μπορεί να είναι πάντα σίγουρος ότι αυτά που λες ευσταθούν και είσαι όντως καλός. Ευχαριστώ για τις ευχές! :) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/11/12 00:59

    Καλην επιτυχια σ οτι κάμνεις.
    Δικαιωνεις τουτο που λαλω σε πολλους να σπουδαζουν κατι που τους αρεσκει τζι όι κατι το οποιο νομιζουν οτι εννα τους εξασφαλισει βιοποριστικα.
    Αμαν σ αρεσκει κατι, ενει σταματας να το τζιυνηάς τζιαι να γινήσκεσαι καλλίτερη.Τζια αμαν πλεον ξεχωριζεις εννα ρτει η ώρα πον ν ασχοληθεις τζι επαγγελματικα μαζιν του

    Andreas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Andrea,

    ευχαριστώ. Το να σου αρέσει η δουλειά σου το θεωρώ βασικότατο παράγοντα ευτυχίας στην προσωπική σου ζωή. Ή τουλάχιστον αν δεν σου αρέσει, να είναι κάτι που να μπορείς να ανεχτείς.
    Τώρα για το βιοποριστικό κομμάτι, για να είμαι ειλικρινής είμαι κάπως διστακτική. Πιστεύω ότι η επιλογή σπουδών θα πρέπει να είναι ένας συνδυασμός των δύο - και κάτι που μας αρέσει αλλά και κάτι που θα έχει αντίκρυσμα στην αγορά εργασίας. Βέβαια αυτό δεν είναι πάντα εφικτό. Και εκεί είναι που παίρνονται δύκολες - πολλές φορές - αποφάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή