Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

για το 2011

Όνειρα και σχέδια για τη νέα χρονιά; Τίποτα μεγάλο, μόνο τα μικρά μικρά και καθημερινά. Περιμένω πώς και πώς το ταξίδι στην Αθήνα, αρχές του Φλεβάρη, όχι μόνο γιατί την έχω πεθυμήσει, αλλά επειδή δεν ταξιδεύω συχνά εκτός. Περιμένω και την εξόρμηση στα βουνά με καλούς φίλους τέλη αυτού του μήνα που μας μπαίνει. Θα 'θελα να πάω και κανένα ταξιδάκι το καλοκαίρι, αλλά θα δω αν θα 'χω λεφτά ή αν θα 'μαι απένταρη πάλι!

Τελευταίο εξάμηνο του μεταπτυχιακού, δεν πίστευα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά ανυπομονώ να τελειώσω!

Για ερωτικά αυτολογοκρίνομαι πια να τα γράψω εδώ, τώρα που ξέρω σίγουρα ότι διαβάζουν το μπλογκ και κάποιοι γνωστοί. Δε βαριέσαι, (γενικότερα) καλύτερα να ζεις παρά να γράφεις!

Καλή χρονιά σε όλους μας, να 'χουμε την υγεία μας, να ομορφαίνουμε, να αγαπάμε, να κάνουμε τις ζωές μας καλύτερες και να χαμογελάμε!

Αφιερώνω σε όλους το τραγούδι, δεν ξέρω αν είναι υπερβολικά εμπορικό για τα γούστα σας, αλλά εμένα μ' αρέσει πολύ. Με όλη μου την αγάπη!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/1/11 23:48

    Καλή χρονιά και σε σένα, Ειρήνη μου! Να είσαι πάντα καλά και να περνάς υπέροχα την κάθε στιγμή!

    Ελπίζω να περάσεις όμορφα στην Αθήνα! Θέλω κι εγώ να πάω! Μού έχει λείψει αυτή η πόλη... Ακόμη, ελπίζω να τα πούμε και από κοντά πριν από το ταξίδι σου!

    Πολλά φιλιά!

    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Euxaristw agapi mou. Sorry pou argisa na apantisw, pnigika me to conference tiw douleias!

    ENNOEITAI oti 8a ta poume kai apo konta :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή