Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

what if you fly?Είμαι πολύ ερωτευμένη. Νιώθω ότι έχω βρει όλα όσα έψαχνα να βρω, και για τα οποία είχα αρχίσει να απογοητεύομαι και να σκέφτομαι ότι θα πρέπει να θυσιάσω κάτι από αυτά, αν θέλω να προσγειωθώ κάποια στιγμή και να κάνω οικογένεια και παιδιά. Νιώθω ότι όλα τα πράγματα είναι στη θέση που θα έπρεπε να είναι, ότι γίνονται με τον τρόπο που θα έπρεπε να γίνονται (για μένα τουλάχιστον).

Δεν ξέρω αν θα μου βγει σε καλό. Η καχύποπτη και πάντα υποψιασμένη φύση μου φοβάται. Φοβάται πάρα πολύ. Προσπαθώ να δω μέχρι πού φτάνει ο ενθουσιασμός και το ερωτικό στοιχείο και αν έχουμε βάση να προχωρήσουμε παρακάτω. Νομίζω ότι την έχουμε. Βλέπω ότι έχουμε τα ίδια όνειρα και τους ίδιους στόχους από τη ζωή, πολλά κοινά σαν άνθρωποι και παρόμοιες συναισθηματικές αποσκευές.

Νιώθω εκείνο το φόβο που νιώθεις όταν ξέρεις ότι έχεις παραδώσει πια όλα (ή σχεδόν όλα) τα όπλα σου. Αλλά την ίδια στιγμή νιώθω και μια απέραντη χαρά που το έχω κάνει. Και μια σιγουριά μέσα μου ότι δεν θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά.

Για τους ανθρώπους όπως εμένα, που υπολογίζουν πάντα όλα τα ρίσκα τους και θέλουν πάντα να έχουν ένα στέρεο έδαφος κάτω από τα πόδια τους, ο έρωτας και η παράδοση είναι πάντα σαν μια βουτιά στο κενό. What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?

8 σχόλια:

 1. Έτην τζαι μιαν που τα ήβρεν σιόρ!!!!!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μόλις έβλεπα ότι εσύ, εγώ και η τουλίπα εκάμαμε ποστ την ίδια ώρα!

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος7/9/15 16:11

  Oh, l' amour!... Χαίρομαι πολύ για σένα! Σού εύχομαι καλές πτήσεις! :)

  Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ζεισ' το!!!
  Χαίρομαι για σένα :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. πο ποοοοο!εν οκ, συνέχεια θα φοάσε. κ μετά που καιρό. εννα μάθεις να το δουλεύκεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω θα έρχομαι σε εσένα για συμβουλές και στα γκομενικά, όχι μόνο στα εργασιακά. Έτσι το βλέπω να πηγαίνει! :)

   Διαγραφή