Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

γράμμα στην τύχη μου

Αγαπημένη μου τύχη,

Καταρχήν θέλω να σε ευχαριστήσω που ό,τι σου ζήτησα για το ταξίδι μου έγινε, που τα αεροπλάνα και τα λεωφορεία μου ήρθαν κανονικά για το ταξίδι (βλ. προηγούμενο post), και που το μετρό δούλευε όοοολες τις μέρες που ήμουν εκεί. Πραγματικά το εκτίμησα.

Επίσης σε ευχαριστώ για τα τέλεια, σέξι φορέματα που βρήκα στα μαγαζιά στις εκπτώσεις, που θα με κάνουν να μοιάζω τουλάχιστον με την Κιμ Καρντάσιαν. Ελπίζω να μου βρεις και διάθεση να βγαίνω έξω για να τα φορέσω, που φέτος με την ξενερουά διάθεση του διαβάσματος, το βλέπω λίγο χλωμό. Αλλιώς, next year:) Ευχαριστώ επίσης για τις τέλειες μπότες και τσάντες. Και κυρίως, που όλα αυτά τα πήρα από Αθήνα και δεν εξαφανίστηκε το budget μερικών μηνών.

Θα ήθελα, σε παρακαλώ, να σταματήσεις να μου πετάς ερωτεύσιμο κόσμο μες τα μούτρα μου τώρα που προσπαθώ να τελειώσω τη διατριβή μου. Τόσο καιρό με έγραφες και τώρα με θυμήθηκες; Προς το παρόν είμαστε κλειστά, άντε μπράβο, και θέλω να αποφοιτήσω το Μάϊο. Εμένα, άμα αρχίσει να πετά αλλού ο νους μου, χέσε μέσα. Σε παρακαλώ επίσης να επαναφέρεις τη συγκέντρωση μου καθώς και την ικανότητα σύνταξης 3 προτάσεων χωρίς στο μεταξύ να έχω διαβάσει 3 άρθρα στο yupi.gr και να έχω χαζέψει 3 άλμπουμ στο facebook.

Θα ήθελα επίσης έμπνευση για να γράφω ωραία πράγματα και όχι μαλακίες, όπως νιώθω ότι γράφω τώρα, που τα γράφω με το ζόρι επειδή βαριέμαι.

Θα ήθελα να με βοηθήσεις να προλάβω το επόμενο μου deadline, γιατί αν ζητήσω κι άλλη αναβολή, η καθηγήτρια μου θα με αποκεφαλίσει.

Επίσης σε παρακαλώ κάνε το χειμώνα να φύγει γρήγορα, τον βαριέμαι και με πιάνει κατάθλιψη.


Δεν ζητώ πολλά, ε; Μόνο τα αναμενόμενα. Περιμένω e-mail με την προσφορά σου.



Υ.Γ. Εσένα, που δεν πρέπει να σε σκέφτομαι, θα σε ξεχάσω. Θα σε ξεχάσω. Θα σε ξεχάσω. Θα σε ξεχάσω. Μα άκουσες τι σου είπα; Θα σε ξεχάσω.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/2/11 22:50

    Σε καταλαβαίνω... Κι εγώ έχω παρόμοια αιτήματα να καταθέσω στην τύχη μου.

    Και κάτι ακόμα: Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με αργόσχολες σελέμπριτι του τύπου Κιμ Καρντάσιαν. Είσαι μία ξεχωριστή προσωπικότητα που έχει γοητεία, χάρη αλλά και δυναμισμό. Τι να μάς πει και η Καρντάσιαν! :)

    Να είσαι καλά!

    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. agapi mou, ekeini mou ir8e prwti sto mialo otan anarwti8ika poia exei wraio vizi kai kolo kai flat koilia. etsi en to effe twn forematwn, hope you understand what i mean :) ennoeitai oti en exw tetoiou tipou protipa!

    re varkoumaiiiiiiiiiii :P
    avrio skype? twra nistazw

    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γράμμα στην τύχη ΣΟΥ,

    "τύχη της", σε παρακαλώ τον ερωτεύσιμο πληθυσμό να τον φέρεις στα δικά μου πόδια.. τώρα που εκείνη έχει διάβασμα, ας "τον" εκμεταλευτεί κάποια άλλη από την μπλογκόσφαιρα, που δεν έχει διαβασμα!
    ε?

    ευχαριστώ, "τύχη της".
    κατ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. haha 8a tis metavivasw tin epi8imia sou, kat. na ksereis oti panta me akouei, an simvei kati tis epomenes meres, na ksereis oti 8a xeis emena na to pistwneis :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή