Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

καλύτεραΕυχαριστώ πάρα πολύ όλους για το ενδιαφέρον και τις εισηγήσεις. Με συγκινήσατε.

Ήταν ένα ευχάριστο Σ/Κ. Γέλασα, περπάτησα σε μονοπάτια της φύσης, ξεκουράστηκα σωματικά και ψυχολογικά. Χρησιμοποίησα το κινητό μου όσο μπορούσα λιγότερο.

Γαλήνεψα αρκετά για να μπορώ να βάλω όλα τα δεδομένα κάτω και να σκεφτώ πιο ψύχραιμα.

Είμαι άτομο που φαίνεται ανθεκτικό (είτε αυτό εκφράζεται με δύναμη και αισιοδοξία στις δυσκολίες, είτε με σκληρότητα στις "απειλές") και όμως είναι ευαίσθητο και συναισθηματικό.

Και πολλά άλλα πράγματα στα οποία συνειδητοποίησα ότι θέλω δουλειά.

Θέλω να βάλω προτεραιότητες. Θέλω να χαλαρώσω και να σταματήσω να πιέζω τον εαυτό μου για τα πάντα. Επίσης θέλω να μιλήσω με κάποιον πιο ειδικό. Είδα τις εισηγήσεις και θα το ψάξω.

Θέλω να πιστεύω πως στο τέλος αυτής της περιόδου θα με περιμένει ένας καλύτερος και σοφότερος και πιο ώριμος εαυτός.


6 σχόλια:

 1. Έτσι είναι! Άμα φάμε την πίεση στα μούτρα και πάμε κόντρα σε ότι μας κρατά πίσω, τζαι φκούμε που την άλλη, τότε καταλάβουμε λίο καλύτερα τα πράματα... Μαλακία σύστημα, αλλά έτσι ένει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. πράγματι... τουλάχιστον με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταλαβαίνουμε καλύτερα στο τέλος

   Διαγραφή
 2. Όποτε πέφτεις - αυτό είναι μέρος της ζωής - να θυμάσαι ένα πράγμα " τίποτε δεν είναι για πάντα". Και αυτό ισχύει και για τα κακά. Κράτα καλά :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ωραία σκέψη! ειλικρινά τουλίπα μου στις μαύρες μας χρειαζόμαστε μια υπενθύμιση για κάτι τέτοιες σκέψεις. τελικά ίσως ευτυχώς που τίποτα δεν είναι για πάντα. :)

   Διαγραφή
 3. Να σαι παντα καλα Παξ μου.χχχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή