Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2016

Cosmic Telegram

Υπάρχει ένας φοβερός άνθρωπος που υποτίθεται γράφει για ζώδια, αλλά είναι φιλόσοφος. Λέγεται Γιώργος Πανόπουλος, η σελίδα του στο facebook λέγεται Cosmic Telegram είναι αυτή και το official website αυτό. Γράφοντας προβλέψεις για τους Ταύρους 01/02/2016 - 07/02/2016 έγραψε αυτά.. και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.


Χρειάζεται κάθε τόσο να σκεφτόμαστε πού βρισκόμαστε. Από πού ξεκινήσαμε και το δρόμο που έχουμε διανύσει. Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι στόχοι, οι επιδιώξεις και οι φιλοδοξίες μας. Τι έχει νόημα για σένα; Βρίσκεσαι με τους ανθρώπους που θέλεις; Αγαπάς; Ποιος σε αγαπάει; Είσαι ικανοποιημένος/η με τη ζωή σου; Τι λείπει; Τι κάνεις για ό,τι σου λείπει. Τι δίνεις στους γύρω σου και σε αυτούς που αγαπάς; Τι παίρνεις πίσω; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάτι που σε ευχαριστεί;


Πότε έκανες κάτι καινούργιο; Πόσο καιρό έχεις να γνωρίσεις έναν καινούργιο άνθρωπο; Πώς ταΐζεις την ψυχή σου; Εξελίσσεσαι μέσα από τη συντροφική σου σχέση; Συνεχίζεις να μαθαίνεις και έχεις περιέργεια για τη ζωή και τα πράγματα; Είναι ερωτήσεις που σου δίνεται η ευκαιρία να τις σκεφτείς χωρίς άγχος, από απόσταση. Χωρίς να μαστιγώνεις τον εαυτό σου, ούτε να αισθάνεσαι ενοχές ή τύψεις για όσα δεν έκανες. Σημασία έχει τι κάνεις τώρα. Τώρα.


4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος6/2/16 14:24

  Καλώς την! :) Μάς έλειψες!

  Το κείμενο του Πανόπουλου συμπυκνώνει όλα αυτά τα ερωτήματα που κατά καιρούς απασχολούν όλους μας, άλλοτε περισσότερο κι άλλοτε λιγότερο. Είναι μια χρήσιμη υπενθύμιση που είναι καλό να κάνουμε στον εαυτό μας πότε-πότε. Ευχαριστώ για τη δημοσίευση!

  Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλώς σας βρήκα!

   απίστευτος ο Πανόπουλος

   Διαγραφή
 2. καλά, γουάο, επδ χτες σκεφτηκα ότι εχάθηκες και να σου στείλω κανένα μήνυμα να δω αν είσαι καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι Β. μου είμαι καλά! thank you for asking! απλώς καθόλου, μα καθόλου στο mood να γράψω. κι έτσι σε τούτη τη φάση διαβάζω μόνο. :)

   Διαγραφή