Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Δεν ταιριάζετε σου λέωωωωω :)

Τι κάνετε; Πήγατε διακοπές; Εγώ πήγα Αθήνα σε ένα παραμυθένιο γάμο (που θα σου τον περιγράψω εννοείται γιατί μου αρέσουν τέτοιοι γάμοι), πήγα Κρήτη (που επίσης θα σου το περιγράψω, γιατί ήταν απίστευτη περιπέτεια) και λέω να πάω και Ισπανία. Το Δεκαπενταύγουστο πήγα Πρόδρομο με όλη την οικογένεια και πέρασα καταπληκτικά. Άμα έχεις τέτοιες προσωπικότητες! :) Κατά τα άλλα, υποτίθεται βαριόμουν να πάω διακοπές!

Μ' αυτά και μ' αυτά, ούτε που έγραψα ακόμα πολλά στο καινούριο μου blog! Τελοσπάντων, έρχεται και φθινόπωρο, θα στρωθώ.  Μέχρι τότε, είπα να βάλω ένα πιο δροσερό χρώμα σε αυτό το blog έτσι για ανανέωση, δεν πήγαινε άλλο με το γκρίζο. Σου αφιερώνω το τραγουδάκι, μου έχει κολλήσει απίστευτα, κυρίως για τον ήχο του. Μου θυμίζει Βαλκάνιους ήχους και μ' αρέσει πολύ! Καλά να περνάς και θα τα πούμε :)


2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος17/8/12 14:36

  Χαίρομαι πολύ που πέρασες όμορφες διακοπές! Με γεια και η νέα εμφάνιση του ιστολογίου! Το τραγούδι δεν το είχα ξανακούσει, αλλά ο στίχος ''Δεν ταιριάζετε, σού λέω, αντικειμενικά σ' το λέω'' είναι όλα τα λεφτά! :)

  Να καταχωρισθεί στην ατζέντα σου το αίτημά μου για καφεδάκι, παρακαλώ! :)

  Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. καταχωρήθηκε ήδη! Λεμεσό ή Λευκωσία; θα σου τηλ. να τα πούμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή