Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

η κοιμωμένη


Fact no. 1: κοιμάμαι όπου βρω. Μετά από κάποια ώρα νυστάζω. Τέλος. Ακόμα και αυτή τη βδομάδα που είμαι με άδεια, στις 11 νυστάζω, ειδικά αν έτρεχα όλη μέρα. Οι φίλοι μου με βγάζουν φωτογραφίες πλέον. Ξεκίνησα συλλογή. Η φωτό πάνω από χτες βράδυ.
(Τώρα που το θυμάμαι, η αδερφή μου έχει βγάλει μια πολύ ωραία φωτό, πέρσι το καλοκαίρι, να κοιμάμαι στην καφετέρια του αεροδρομίου, "σαν τον πρόσφυγα". Πρέπει επειγόντως να τη βρω).

Fact no. 2: Ναι, ακόμα δεν έχω μαυρίσει αρκετά. I can't help it. Γίνομαι λίο ροζέ, άτε στους ώμους και στα χέρια να γίνω λίο light brown, that's the best I can get. Έτσι γεννήθηκα. Προσπαθώ να μαυρίσω με υγιεινό τρόπο, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να κάψω το δέρμα μου για να γίνω σοκολατί. Θέλω να είμαι μια ωραία κοτζιάκαρη, να έχω ωραίο δέρμα και στα 50 και στα 70 μου.

Συμβαίνουν πολλά αυτή τη χρονιά. Πολλά όμως. Εννοώ στο σχετικά στενό μου περιβάλλον. Γάμοι, μωρά, μετακομίσεις, ανακαινίσεις. Εγώ να τα βλέπω και να προσπαθώ ν' αφομοιώσω τις αλλαγές. Θα γίνει και αυτό! Προς το παρόν, καληνύχτα! :)

2 σχόλια: