Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Καλημέρα :)

Καλημέρα! Επιτέλους, τελευταία μέρα της εβδομάδας! Βαριέμαι πολύ αυτές τις μέρες να έρθω στη δουλειά. Νιώθω ότι πρέπει να σπρώξω τον εαυτό μου για να έρθω και να βγάλω τη δουλειά που πρέπει.

Είδες το καινούριο blog; Δεν έχω δημοσιεύσει πάρα πολλά πράγματα μέχρι τώρα επειδή δεν θέλω να είναι φλυαρίες αλλά κάτι πιο χρήσιμο. Μπορείς να διαβάσεις για:
- Πώς να βρεις δουλειά στην Κύπρο
- Ιδέες για part-time εργασία
- Πώς να εκδώσεις το δικό σου βιβλίο

Να σου πω ένα "μυστικό"; Αν νιώθεις ότι δεν ξεκουράζεσαι στον ύπνο σου, αγόρασε ένα καινούριο, μαλακό στρώμα. Θα δεις τεράστια διαφορά. Έχει τώρα μια βδομάδα που έχω καινούριο στρώμα και κοιμάμαι σαν πουλάκι. Ακούγεται απλό, αλλά τόσο καιρό δεν το είχα σκεφτεί. Προσεχώς θα αλλάξω και μαξιλάρι. :)

Αυτό το Σαββατοκυρίακο θα έχει διάφορες εκδηλώσεις σε χωριά, κυρίως κρασοχώρια της επαρχίας Λεμεσού. Ψάξε το, αξίζει τον κόπο. Καλά να περάσεις! :) 

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/9/12 10:59

    Μ' αρέσει πολύ αυτή η αισιόδοξη αύρα που εκπέμπεις!

    Καλημέρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/9/12 19:36

    Pax μου, σού το είχα πει παλαιότερα, αλλά αυτή τη φορά θα το πω διαφορετικά: Αν η αισιοδοξία σου κυκλοφορούσε σε υγρή, στερεά ή αέρια μορφή, θα έκανες χρυσές δουλειές! Εγώ θα ήμουν ο καλύτερος πελάτης ασυζητητί! :)

    Δεν έχω αφήσει σχόλιο στο δεύτερό σου ιστολόγιο (μια φορά το επιχείρησα, αλλά δεν επιτρέπονταν τα ανώνυμα σχόλια), όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν το διαβάζω κι αυτό! :)

    Σε φιλώ!

    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Invictus, ευχαριστώ! Είναι ανάγκη η αισιοδοξία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Π. μου, ευχαριστώ! νομίζω υπερβάλλεις λίγο! :)

    για το άλλο ιστολόγιο, δεν το ήξερα ότι δεν επέτρεπε τα ανώνυμα σχόλια. άσε να το κοιτάξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή