Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

φοβάσαι

φοβάσαι να τολμήσεις. φοβάσαι να ρισκάρεις πράγματα. ακόμη κι αν το σήμερα σου είναι το λίγο σου. φοβάσαι μην μείνεις στον άσο.

φοβάσαι μήπως δεν σ' αγαπήσουν ποτέ. μήπως δεν κάνει κανένας, ποτέ, κάτι για σένα. μήπως δεν ακούσεις εκείνη την καρδιά να χτυπά δίπλα απ' τη δικιά σου.

φοβάσαι μήπως δεν είσαι αρκετά καλός. μήπως είσαι ανεπαρκής. μήπως το δικό σου πολύ δεν φτάνει ούτε καν το δικό τους λίγο.

φοβάσαι μήπως δεν σε ποθήσουν πραγματικά ποτέ. μήπως η όμορφη νιότη σου, με όλη της τη δύναμη, μείνει ένα τρόπαιο στο ράφι, χωρίς διεκδικητή.

φοβάσαι το άγνωστο. αυτό που δεν σου μοιάζει. αυτό που δε μπορείς να χειριστείς.

φοβάσαι ότι πάντα θα τρέχεις, και ποτέ δεν θα τα καταφέρεις τόσο καλά όσο θα "έπρεπε" στους ρόλους σου.

φοβάσαι, φοβάμαι. φοβόμαστε... δεν ξέρω αν υπάρχει ικανοποιητική, καθησυχαστική απάντηση για όλους μας τους φόβους. ξέρω μόνο πως "τη ζωή σου μόνο εσύ μπορείς να τη σώσεις", όπως λέει και ο αγαπημένος μου φλεγόμενος.

καληνύχτα.

4 σχόλια:

 1. "φοβάσαι το άγνωστο. αυτό που δεν σου μοιάζε"

  φοβάσαι το άγνωστο. αυτό που σου μοιάζε

  http://www.youtube.com/watch?v=G3ZoenlqJuY&feature=feedwll&list=WL


  Μη ζορίζεσαι:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος30/8/11 05:37

  Φόβος χρόνιος, ατελείωτος, συσσωρευμένος... Δυναστεία με βαθιές ρίζες...

  Στην ερώτηση ''Θα σωθώ/σωθείς/σωθούμε;'' η αυθόρμητη απάντησή μου θα ήταν ''Ποιος ξέρει...'', αλλά για χάρη σου θα κάνω δεύτερες σκέψεις! :)

  Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. φλεγόμενε μου, το σίγουρο είναι ότι πάντα με προβληματίζεις! ειδικά η προηγούμενη συζήτηση... μου άφησε εντελώς τη γεύση "φοβάμαι το άγνωστο, αυτό που μου μοιάζει"!

  δεν είναι όλοι οι φόβοι αυτοί δικοί μου. αλλά δεν ήθελα να φωτογραφίζω, του τύπου εγώ φοβάμαι αυτό, ο Χ φοβάται εκείνο, η Υ φοβάται το άλλο... έτσι το έβαλα πιο γενικά..

  νομίζω δεν τους έχω όλους αυτούς τους φόβους. όχι όλους μαζί.

  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Π. μου, δεν θέλω να το βάζεις τόσο εύκολα κάτω. Θέλω να προσπαθήσεις! Το υποσχέθηκες! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή