Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

απορία

Γίνεται να κάθεσαι, να μην κάνεις τίποτα και να έχεις άγχος που δεν κάνεις τίποτα;

Είμαι καλά γιατρέ μου;

6 σχόλια:

  1. Γίνεται να έχεις να κάμεις πολλάααα πράματα και να αγχώνεσαι αλλά να χασομερείς;
    Μια χαρά είσαι, εκατέστρεψέ μας η ζωή μας. Εν θα έπρεπε να εν έτσι. Θέλει προσπάθεια να χαλαρώσεις, αλλά κάμε την, αξίζει το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γίνεται να χασομερείς ενώ έχεις πολλά να κάμεις. Επειδή δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις.

      Έχεις δίκαιο, εν θα έπρεπε να είναι έτσι. Δεν ξέρω πώς να χαλαρώσω εντελώς μετά από 2 χρόνια που έχει να κάνω διακοπές, αλλά το πέτυχα νομίζω σε μεγάλο βαθμό. :)

      Διαγραφή
  2. Αυτοσυγκέντρωση.
    Προσωπικά χρειάζουμαι να το επαναλαμβάνω συνέχεια στον εαυτό μου, να κάμνω πράματα άλλες ώρες της μέρας από ότι συνήθως, να φκαίνω που σπίτι πρωί, να μεν βάλλω ξυπνητήρι, κλπ. Αν μπορώ να φύω τζαι που το σπίτι, καλώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι ξυπνητήρι - checked
    άλλες ώρες από ότι συνήθως - checked
    να φκαίνεις που σπίτι πρωί - πώς γίνεται τούτο χωρίς ξυπνητήρι;
    έξοδοι που το σπίτι - αναλόγως διάθεσης. έπειτα, εγώ τώρα θα χαρώ το σπιτάκι μου, όλη τη χρονιά διάβαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. α εγώ ξυπνώ χωρίς ξυπνητήρι. μπορεί και νωρίτερα άμα δεν έχω δουλειά, μπορεί και στις 11. Αλλά άμα κάτσω σπίτι ως τες 5μιση που σχολάνω, εν σάννα τζαι ήμουν δουλειά. Ενώαν πάω για ένα καφέ, ένα λαντς, μια παραλία, κάμνει μου διαφορά.
    Όταν είπα να φύω που το σπίτι εννοούσα να ΠΑΩ διακοπές. Να μεν μείνω σπίτι μου για διακοπές. Οπότε όταν έχω το τσανς εξαφανίζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ επειδή είχα 2 χρόνια να κάνω διακοπές (και πέρσι μια βδομάδα άδεια πήρα, και μετακόμιζα) είχα ανάγκη να κοιμηθώ, να κοιμηθώ, να κοιμηθώ και να σκοτώσω άπειρες ώρες σε χάζεμα. έκαμε μου πολύ καλό. plus οι μαύροι κύκλοι εξαφανίστηκαν.

      ταξιδάκι πεθύμησα πάααααρα πολύ να πάω, αλλά δε μπορούσα με τα λεφτά που πιάνω να τα κάνω όλα: και το σπίτι, και τις πληρωμές του ΜΒΑ, και τα ταξίδια. οπότε θυσίασα (για κάποιο διάστημα) το τρίτο. it's all about priorities.

      Διαγραφή