Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Application για υπαγόρευση στα Ελληνικά

Δεν αντέχεται το διάβασμα. Βασικά, όταν κάθομαι να διαβάσω, το 1/4 του χρόνου διαβάζω πραγματικά και τα υπόλοιπα 3/4 κάνω (ή σκέφτομαι) άσχετα πράγματα. Βρήκα κάτι προσφορές για καθαρισμούς προσώπου, σκέφτομαι πώς θέλω τις καινούριες μου κουρτίνες, ψάχνω στο Internet tutorials για το πώς να ράψεις ένα εύκολο φόρεμα, κάνω μάσκες προσώπου και μαλλιών, σκέφτομαι από πού είναι καλύτερα να πάρω τα καινούρια μου άσπρα κεριά. Γενικώς, δεν έχω όρεξη για διάβασμα, και αν είχα ποτέ, έχει εξατμιστεί πλήρως. Δεν έχω ξαναβγάλει ποτέ στη ζωή μου τόση άρνηση. Όταν θα τελειώσω θα κάνω 2-3 posts με τα ευρήματα μου για τα πιο πάνω θέματα, έτσι, να μην πάει τόση έρευνα χαμένη!

Σήμερα, σε άλλη μία έξαρση άρνησης, ανακάλυψα αυτό το πρόγραμμα.Του υπαγορεύεις Ελληνικά και τα γράφει. Ναι, Ελληνικά. Τα γράφει εντελώς ορθογραφημένα - το έχω τσεκάρει. Εννοείται και Αγγλικά. Και ένα σωρό άλλες γλώσσες αν θέλεις. Το trial version του είναι δωρεάν, και αν θέλεις να το αγοράσεις είναι μόνο €0,75. Εγώ κατέβασα το trial και μια χαρά είναι. Περιττό να σου πω ότι ενθουσιάστηκα.


Ένα σου λέω. Μέχρι να δώσω εξετάσεις, έχουμε πολύ μέλλον ακόμα με τις "ανακαλύψεις". Τύφλα να 'χει η Ντόρα δι εξπλόρα.

4 σχόλια:

 1. Κόρη! Συγκεντρώσου! Κλείσε τα όλα και βάζε στόχους του τύπου θα φτάσω ως το τάδε σημείο και μετά θα κάμω φαΐ/μπω στο μπάνιο/κάτσω στο ίντερνετ για 20 λεπτά πχ.
  Άτε να δούμε! Τα υπόλοιπα έχεις χρόνο να τα κάμεις, ούλλα τζειαμέ θα είναι τζαι μετά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ααααρέσκει μου! Χρειάζομαι πάρα πολλά κάποιον να με βάλει σε τάξη αυτή τη στιγμή! Μάλιστα κυρία! :)))

   Ναι πράγματι ούλλα δαμέ θα είναι μετά!

   Πάντως εχτές και σήμερα επροχώρησα αρκετά! :)

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος15/4/15 21:13

  Έχω να πω ότι δοκίμασα την ανακάλυψή σου κι ενθουσιάστηκα! Μπράβο, pax μου, και σ' ευχαριστώ για την πληροφόρηση!

  Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παρακαλώ Π. μου! Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε! :)

   Διαγραφή