Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Δεν θέλω έρωτες ρε

Μόνο τρελάρες βρίσκω τώρα τελευταία. Τρελάρες στην κυριολεξία. Αν σου πω ιστορίες θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό, αλλά πού να τα γράφω, και επίσης χωρίς φωτογραφικά ντοκουμέντα θα νομίζεις ότι είναι ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.

Δεν θέλω έρωτες. Δεν θα γεράσω μόνη μου, έχω πολλούς φίλους που δεν πρόκειται να παντρευτούν ποτέ. Θα μείνω γεροντοκόρη, το αποφάσισα. Δώστε μου προσφορές για καλά ράφια.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/3/15 00:45

    Ευχαρίστως να σού παραχωρήσω χώρο από το ράφι μου που είναι ευάερο και ευήλιο! Πού να τρέχεις εν μέσω κρίσεως για νέα έπιπλα! :Ρ Σοβαρά τώρα, μη βιαστείς από τώρα να μπεις στο ράφι, ό,τι κι αν έχει συμβεί στα ερωτικά σου! Πάρε τον χρόνο σου και ξαναμπές στο παιχνίδι όταν νιώσεις έτοιμη και όταν δεις ότι και ο άλλος ενδιαφέρεται! Σημειωτέον ότι όλα αυτά σού τα λέω εγώ που διεκδικώ με αξιώσεις τον τίτλο του "γεροντοπαλλήκαρου"! :)

    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Π. μου,

    Αρέσκει μου που μου δίνεις μεν συμβουλές αλλά φυλάς και για τον εαυτό σου τον τίτλο του γεροντοπαλλήκαρου! Να τα εφαρμόσεις κι εσύ και υπόσχομαι ότι θα τα εφαρμόσω κι εγώ! Προς το παρόν κάνω διάλειμμα, ώσπου να τελειώσει το εξάμηνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή