Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ταξίδια και άλλα

Έκλεισα για να πάω Μαδρίτη! Δε μπορώ να σου περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη είμαι. Νομίζω πρέπει να ξεσκονίσω και λίγο τα ισπανικά μου, δε γίνεται διαφορετικά. :)

Πρέπει να καθίσω να κάνω δουλειά, μέχρι το τέλος του μήνα η καθηγήτρια μου περιμένει το άρθρο που θα στείλουμε για δημοσίευση, για να κάνει και εκείνη τις δικές τις διορθώσεις, κι εγώ ακόμη δεν έχω κάνει τίποτα, και στις 28 πετώ!

Παράγγειλα και τα καινούρια μου γυαλιά, είναι πανέμορφα! Είναι και μοντέρνα και κλασικά, και εκκεντρικά και διαχρονικά, και τελοσπάντων μου αρέσουν πολύ. 

Σου έχω ξαναπεί πόσο μου αρέσουν οι οικογενειακές συγκεντρώσεις; Χτες είχαμε -κι άλλο- συγγενικό γάμο. Χαίρομαι να βλέπω τα ξαδέρφια μου να μεγαλώνουν, να παντρεύονται, να κάνουν παιδάκια, να βρίσκουν καλές δουλειές... Αλλά πιο πολύ από όλα, να τους βλέπω ευτυχισμένους με τις επιλογές τους.

Κατά τα άλλα, προγραμματίζω ταξίδια φέτος... Τώρα θα πάω Μαδρίτη, το Μάρτη θα πάω Ρώμη, το καλοκαίρι Αθήνα που έχουμε συγγενικό γάμο και μετά πιθανότατα σε νησί... Του χρόνου το φθινόπωρο μάλλον Λονδίνο. Θέλω να πάω και Πράγα, αλλά δεν ξέρω πότε.

Μου αρέσει η ζωή μου φέτος, που βγαίνω περισσότερες μέρες τη βδομάδα, που βλέπω περισσότερο τους φίλους μου, που γνωρίζω κόσμο, που έχω το χρόνο να πάω για γυμναστική, που μπορώ να πάω και σε θέατρα και σε σεμινάρια ακόμα και καθημερινές. Επειδή πέρσι λόγω μεταπτυχιακού ήμουν τόσο περιορισμένη ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, φέτος τα απολαμβάνω..

φιλιά και καλή ζωή :)

4 σχόλια:

  1. αγαπημενη μου μαδριτη!

    τι ωραια που εχεις ταξιδακια προγραμματισμένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/10/11 12:59

    Χαίρομαι ειλικρινά που γράφεις πιο συχνά εδώ και μοιράζεσαι με το φανατικό κοινό σου τα πιο ευχάριστα και αισιόδοξα νέα σου! Πάντα τέτοια!

    Θέλω κι εγώ 3 ταξίδια σε ένα χρόνο! Γίνεται; :Ρ

    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τουλίπα μου, έτυχαν έτσι τα πράγματα φέτος, πέρσι για παράδειγμα είχα πάει ένα και πρόπερσι κανένα! (μιλώντας για ακαδημαϊκές χρονιές, Σεπτέμβρη - Αύγουστο)

    Π. μου, μη μιλάς για φανατικό κοινό, μου ακούγεται λιγάκι αστείο :) το ξέρεις πως κατά κύριο λόγο γράφω για λίγους, συγκεκριμένους φίλους και από κει και πέρα για όποιον μπορεί να τον αγγίξει κάτι απ' αυτά που γράφω. φανατικό κοινό δεν έχω και ούτε το κυνηγώ να αποκτήσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/10/11 13:02

    Το ξέρω ότι γράφεις για λίγους και καλούς. Με αυτή την έννοια χρησιμοποίησα αστειευόμενος τον όρο ''φανατικό κοινό''. Ναι, ο όρος κρύβει μια υπερβολή, το παραδέχομαι! :) Εννοείται ότι κατανοώ την άποψή σου. Πάντως, να ξέρεις ότι ανυπομονώ για κάθε νέα σου ανάρτηση!

    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή