Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2008

απόψε αλλάζουμε

Νιώθω ότι κουράστηκα. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η δουλειά που κάνω, αλλά είναι πάρα πολλές ώρες τη βδομάδα. Έχω κουραστεί πάρα πολύ σωματικά, περιμένω τα Χριστούγεννα για να κοιμηθώ όσες ώρες θέλω χωρίς να σκέφτομαι πότε πρέπει να ξυπνήσω.
Νιώθω ότι ρουτίνιασα! Κουράστηκα πάρα πολύ ψυχολογικά. Από την καθημερινότητα, αλλά κι από την αλλαγή που την έψαξα στο λάθος μέρος. Μισώ την αναμονή. Δεν αντέχω να με έχουν στο περίμενε. Δεν είναι στα βασικά χαρακτηριστικά μου η υπομονή, ίσως κακώς, αλλά πολλές -πάμπολλες- φορές αυτό με έχει γλιτώσει από το να περιμένω πράγματα άσκοπα.
Το ξέρω πως δε γίνεται να περιμένουμε από τους άλλους να αλλάξουν τη ζωή μας. Εμείς αποφασίζουμε πότε θα την αλλάξουμε. Μισώ την κλάψα και την ψυχολογία στο πάτωμα. Δεν είναι για μένα. Δεν τα θέλω για μένα.
Βάφω τα νύχια μου, κόβω τα μαλλιά μου. Ξεθάβω τις ψηλές μπότες μου από τη ντουλάπα, ξανανοίγω το νεσεσέρ με τις μάσκαρες και τα μολύβια.
Απόψε αλλάζουμε.
Υ.Γ. Η μόνη ρουτίνα που μου 'χει λείψει, είναι οι φίλοι μου! Πεθύμησα μια αγκαλιά!...

4 σχόλια:

 1. Romana...
  Pax romana...

  Μυρίζεις από τα αρχαία μου μέρη κι είπα να έρθω να σε δω από κοντά...

  Δεν μου αρέσει να διαβάζω ότι είσαι μικρή και όμως κουράστηκες ήδη, μου αρέσει όμως που έχεις ψηλές μπότες! [αστείο! κρύο, αλλά αστείο...]

  Μου αρέσει που έβαλες Μαλβίνα. Είναι λατρεμένη μου από παλιά.

  Σε φιλώ και σε χαιρετώ κι από εδώ. Άντε, γεροί να είμαστε να τα λέμε

  Καλησπέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μεγάλη μου χαρά που ήρθες από δω, ελπίζω να 'ρχεσαι συχνά!...

  Ούτε εμένα μου αρέσει που λέω ότι κουράστηκα. Νομίζω ότι κάποιες καταστάσεις, κάποια βάρη της ψυχής καμιά φορά κουράζουν και το σώμα.

  Γιαυτό και έγραψα το post. Πιο πολύ σαν αντίδραση - δεν θέλω να νιώθω έτσι πια! Βάζω τις μπότες μου, το καπελάκι μου, θα πάω όπου θέλω...:)

  Να μαστε καλά, να γράφουμε, να δίνουμε ένα κομμάτι της ψυχής μας σ' αυτά τα blog, να επικοινωνούμε...

  Kαλησπέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και εμένα μου έλειψε μια αγκαλιά ένα τηλεφώνημα αδιάφορο, ένας περίπατος κρασάτος.

  Και εγώ κουράστηκα. Αλλά δε περιμένω τίποτα. Δεν περιμένω κάποιον, δε περιμένω κάτι.

  Εισπνέω, Εκπνέω Εισπνέω, εκπνέω


  Υπομένω, προσπαθώ,


  Εν τέλει Επιθυμώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εγώ έχω την ανάγκη άμα κουράζομαι, να περιμένω κάτι! Κι έτσι περνάνε πιο εύκολα οι μέρες.. Άλλωστε, άμα επιθυμείς, δεν ελπίζεις; Δεν περιμένεις;...

  ΑπάντησηΔιαγραφή